Over mij

Mijn naam is Frank Coenders. In 2006 heb ik de fotovakschool afgerond en momenteel ben ik tweedejaars deeltijdstudent aan de fotoacademie in Amsterdam. Afgelopen tien jaar heb ik me vooral gericht op stockfotografie maar ben nu toe aan een volgende stap. Mijn interesse ligt op het gebied van portret en documentaire. Daarnaast vind ik het interessant om eigen composities en abstract werk te maken. Nadenken over een concept en een verhaal achter de foto’s boeit me. 
U kunt bij mij terecht voor allerlei vormen van fotografie. Ik heb de beschikking over professionele apparatuur zowel digitaal als analoog. Daarnaast heb ik een professionele set lampen met lightmodifiers. Ik heb ervaring in de studio maar op locatie werken vind ik het meest inspirerend. Naast mijn werk als fotograaf ben ik vaardig in grafische vormgeving van magazines, boeken, flyers en promotiemateriaal. Een combinatie tussen grafische vormgeving en fotografie is uitdagend en mooi om te doen. 
Mijn inhoudelijke specialiteit ligt op het gebied van onderwijs. Naast fotografie en grafische vormgeving ben ik werkzaam als docent aan Hogeschool de Kempel (pabo). 
Voor vragen en opdrachten kunt u altijd contact opnemen. Ik antwoord u binnen 24 uur.

Mailadres: info@photodiem.nl | Telefoon: 06-34260963